Pari viikkoa sitten partiossa leivottiin myyjäisiin pipareita ja kaksi piparkakkutaloa. Sitten pikkujouluissa koristeltiin ne, joka oli ehdottomasti paras vaihe. Mielikuvitus oli vain rajana:) Ekassa kuvassa kaikki piparit ja niitähän syntyi ihan hirveästi, oli vielä enemmän mutta ne ei ollut koristeltuja.

Taloista tuli vähän villejä, mutta tekemisen ilo on tärkein, eiköstä vain?

Tässä eka talo. Lunta valuu vähän jokapuolelta (sokerikuorutetta) Tekisi kyllä mieli haukata nuo tikkaat tuosta pois parempiin suihin!

Tässä on sitten vielä toisesta talosta kuva. Katto on niin houkutteleva ranskanpastilleineen että senkin voisin mielihyvin syödä. Tai sitten tuo kuusi, voi että!

Minkälaisia taloja te olette tehneet jouluksi? Meillä on tämänvuoden piparitalo vielä tekemättä, mutta tässä on sitten edellisvuoden muumitalosta kuva. Päivämäärät ovat ihan hepreaa, otettu vanhalla kameralla.:) Talon koristelut ovat hoitaneet pikkuapurit: 4v,6v ja 9v

Illalla sitten leivon ananas ja kaakaomuffineja. Sunnuntaina tulee mummo kylään - saas nähdä minkälaisia kokkailuja ja leivonnaisia silloin syntyykään..