Ainekset:
200g suklaata (yksi kokonainen suklaa levy)
1,5dl suklaamysliä
0,5dl mantelilastuja
Valmistusohjeet:
- sekoita mantelilastut ja suklaamysli keskenään
- pilko suklaa paloiksi
- sulata suklaa vesihauteessa
- kun suklaa on sulanut sekoita sekaan mantelit ja mysli
- sen jälkeen levitä mössö leivinpaperille tasaisesti
- anna suklaan jähmettyä jääkaapissa tai talvella ulkona n. 5 min.
- kun suklaa on jähmettynyt pilko se neliön muotoisiksi paloiksi
Näitä tuotteita käytin siis lastujen tekemisessä. Pirkka manteleita ja myllärin luomu suklaamysliä. Lisäksi käytin fazerin sinistä yhden levyn.
Tässä vielä pari kuvaa valmiista mantelilastuista,olipa muuten herkkua ja todella yksinkertaista tehdä. Nappasin ohjeen systeristä ja muokkasin sitten oman pään mukaan. :)
Anteeksi surkea kuvanlaatu, puhelimen kameralla otettu..
♥:llä Heini